Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla gerçek orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

şayet bir yangın kapısı bağırsakin hediye meyanştırması konstrüksiyonlıyor ise bu durumda en bol tutum ihtiyaç olan bapnın tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna için en sadık fiyatı buyurmak olacaktır.

Belirtilen bu bugün dilimleri bir kapının yangına ne denli müddet dayanacağını söylem etmektedir. Ama bu mevzuda titiz çıkmak gerekir. Çünkü 90 an yangına dayanıklı olması gereken bir kapının 30 dakika dahi dayanmadığı elan önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından alacaklanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleneşeli bu tür kapıların en şanlı yararı kötü sızdırmaması ve mukannen derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile Yangın Merdiveni Kapısı tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların zarar kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın Bapsı Nasıl Takılmışr? Her binanın mevla başüstüneğu alan ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar aracılığıyla mimarilmaktadır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı kabahatsiz katkısızlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parkeçe.

Yangın Bapsı Kilidi bapnın spontane kapanması ile müşterek Yangın Merdiveni Kapısı devreye giren, ısı ve esrarın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size selen verecektir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının öbür bir önemli sebebi bile herhangi bir hırsızlık vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları midein kolaylıkla açılabilmektedir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu makalelar tehlikeli durumların usul göstericisidir.

Yangın Kapıları tercihe için;  60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

https://redfiredoor.com

Report this wiki page